Kedves Vendégünk!

Mártha Mihály Tibor polgármester

Szeretettel köszöntöm a rézkorban már lakott Fényeslitke számítógépes oldalán! Megtiszteltetés számunkra, hogy a honlapok között tett barangolásai során felkereste községünket, a Tisza-könyök és Felső-Rétköz találkozásánál. Fényeslitke újra éledő hagyományait a jelen kulturális, gazdasági, közösségi életét a jövő lehetőségeit ismerheti meg egy, két és fél ezres lélekszámú település internetes megjelenésén keresztül.

Az EU. V. közlekedési korridor mentén fekvő községünk számára is a kapcsolatfelvétel újszerű dimenziói nyílnak meg. Személyes találkozások nélkül is megismerhetjük egymást, értékes üzleti kapcsolatok alakulhatnak ki, s ami a legfontosabb, hogy ön is figyelemmel tudja kísérni községünk életét, fejlődését az itt élők szorgalmas igyekezését.

Érezze jól magát nálunk, bízva abban, hogy egyszer nem csak egy virtuális vendégként örülhetünk egymásnak, hanem "személyes" találkozás eredményeként egy baráttal gazdagabbá teszi községünket!

Az érdeklődők mellet nagyon sok szeretettel köszöntöm Fényeslitke Polgárait is, akiknek segítséget nyújt majd ez a honlap a tájékoztatásban.

Betekintést kapunk az Önkormányzat és Intézményeinek mindennapi életébe, kinyilváníthatjuk a helyi közéletről alkotott véleményünket, javaslatokat tehetünk a jövő építéséhez.

Végezetül Fényeslitke Község hivatalos honlapjának böngészéséhez jó egészséget, friss szellemiséget kívánva, tisztelettel köszöntöm:

 

Mártha Mihály Tibor

polgármester

Elérhetőségeink

Fényeslitke Község Önkormányzata

4621 Fényeslitke, Kossuth u. 96. Tel.: 45 / 447 - 011, Fax: 45 / 547 - 011, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.